Apartman Hajdúszoboszló Apartman Hajdúszoboszló Apartman Hajdúszoboszló Apartman Hajdúszoboszló Apartman Hajdúszoboszló

Információk az Aquaparkról

A családi vízi szórakoztatási örömöket szem előtt tartva a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő 2000-ben megépíttette a strandon Magyarország első csúszdaparadicsomát.

Kiselefánt Csúszdapark Csúszda


A szükséges elemeket Spanyolországból rendelték meg. Az új turisztikai termékhez nagy segítséget nyújtott az Európai Unió PHARE Regionális Kísérleti Programjától kapott pályázati támogatás és a Gazdasági Minisztérium kamattámogatása. Az Aquapark a hazai és külföldi vendégek körében egyaránt óriási népszerűségre tett szert.

A 12 méter magas indítótoronyból indulva kilenc különféle pályából választhatnak a nagy csobbanás szerelmesei. Van itt négypályás versenycsúszda, kétféle kamikáze, óriás csavarcsúszda, "fekete lyuk", és "őrült folyó". Utóbbiakon kizárólag extra úszógumikkal csúszhatunk.

Az apróságokat a tengerparti világ csobogói, a medencében álló élethű elefántjai, két gyermekcsúszda, valamint fajátszótér kápráztatja el!

Aquapark Csúszdák Elefánt

A csúszdapark a strand hátsó részén lévő egy hektáros területen található, szerelmesei délutáni vagy egész napra szóló karszalag belépőt válthatnak. Mivel az Aquapark kapacitása már az első két évben kicsinek bizonyult, ezért 2002-ben területét duplájára bővítették, valamint 3 új csúszdaelem épült (Niagara, Big hole, Twister), így a csúszdák összhossza meghaladja az 1km-t.

Aki elfárdt a csúszdázásban, a sodrófolyóban, vagy a 3 új strandmedencében pihenheti ki magát (felnőtt, gyermek és bébimedence). A bébimedencében vizivár várja a legapróbbakat.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk:
Magyar Apartman Hajdúszoboszló

Kapcsolat

+36 30 302 1093Információk Hajdúszoboszlóról

SZÉP kártya

Szép kártya elfogadóhely